Μαρία Μπεκατώρου: “Στεναχωρήθηκα που ο Κώστας Δόξας αποχώρησε από το YFSF, αλλά αυτό…”

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ενθουσιασμένη για την επιστροφή του All Star YFSF και λίγο πριν το live της Κυριακής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ΣΟΥΚΟΥ Family. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το show μεταμφιέσεων, ενώ αποκάλυψε και τα μυστικά της ομορφιάς της.

“Και φέτος YFSF! Χαίρομαι που ο κόσμος με έχει ταυτίσει με αυτό το show. Εύχομαι να πάμε κανονικά πια. Φυσικά και στεναχωρήθηκα για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα, αλλά αυτό είναι κάτι πάνω από εμάς. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Τον Κώστα τον είχαμε εδώ, περνάγαμε πάρα πολύ ωραία, αλλά… Το Still Standing πάει αξιοπρεπώς καλά, αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσει του χρόνου. Το κανάλι αποφασίζει και έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό που δεν έχω κάνει και θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση είναι μια εκπομπή μαγειρικής” τόνισε η Μαρία Μπεκατώρου.

 

“Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ καλοδιατηρημένος, έχουμε καλό DNA στην οικογένεια. Ό,τι κάνω, το κάνω ωραία και προσεκτικά. Για το σώμα έχω προσπαθήσει πολύ, δεν έχει γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Μ’ αρέσει και όσο μπορώ το κρατάω” αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Read More

And More