Site icon TLIFE

Μαρία Παναγοπούλου: Η ζωή μετά την απώλεια του Κώστα Χαρδαβέλλα και ο λόγος που αποφάσισε να μετακομίσει

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε η Μαρία Παναγοπούλου το βράδυ της Τρίτης 3 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου της βιβλίου με τίτλο «Η Ζωή Μετά».

Η σύζυγος του αείμνηστου δημοσιογράφου, Κώστα Χαρδαβέλλα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο βιβλίο της, ενώ μίλησε και για την απόφασή της να μετακομίσει από το σπίτι όπου έμενε μαζί με τον σύζυγό της.

«Η ζωή μου είναι σαν ένα τρενάκι που ανεβαίνει και κατεβαίνει απότομα. Τώρα το λέω και ιδρώνω. Έτσι είναι η ζωή μετά την απώλεια του Κώστα. Πού θα πάει, θα σταθεροποιηθεί η πορεία», είπε φορτισμένη η Μαρία Παναγοπούλου.

«Μετακόμισα γιατί δεν άντεχα να βλέπω τη θέα της θάλασσας. Μια κυρία με μάλωσε στο Instagram και μου λέει “αυτά είναι προβλήματα πολυτελείας. Εγώ μετακόμισα όταν έχασα τον σύζυγό μου γιατί δεν μπορούσα να μεγαλώσω τα παιδιά μου”. Ναι, έχει δίκιο. Είναι πρόβλημα πολυτελείας να μην αντέχεις να βλέπεις τη θάλασσα. Αλλά, στο πένθος οτιδήποτε σε κάνει να πονάς και να ματώνεις εσωτερικά, είναι πρόβλημα», συμπλήρωσε η Μαρία Παναγοπούλου.

Μια ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη συγκίνηση ήταν η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Παναγοπούλου, με τίτλο «Η Ζωή Μετά», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 3 Νοεμβρίου, στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με τη συγγραφέα και δημοσιογράφο να παρουσιάζει στο κοινό ένα έργο που συνδέεται με βαθιά ανθρώπινα συναισθήματα, τις απώλειες, τις αλλαγές και την ανάγκη να ανακαλύπτουμε ξανά τον εαυτό μας. (Δες εδώ φωτογραφίες από τη βραδιά)

© 2026 tlife.gr