Μαρία Πετεβή: “Με αντιπαθούν στα social, για τη σχέση που έχει η Πηνελόπη με τον ξάδελφό της” – Ποιος είναι για εκείνη ο ιδανικός άντρας! Βίντεο

Την Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες, την ηθοποιό Μαρία Πετεβή, φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε  για τη δεύτερη επιτυχημένη σεζόν της σειράς, καθώς και για την εξέλιξη του ρόλου της «Πηνελόπης». Ο Γρηγόρης μάλιστα της έκανε έκπληξη παίρνοντας τηλέφωνο και τον Κλεομένη, τον Θανάση Κουρλαμπά, τον οποίο μπορεί να μισούσε η Πηνελόπη, αλλά η Μαρία αγαπάει πάρα πολύ! 

“Τον λατρεύω τον Θανάση Κουρλαμπά. Είναι ο αγαπημένος μου συνάδελφος. Όταν μάθαμε το τέλος, έβαλα τα κλάματα. Δεν ήθελα με τίποτα να φύγει. Είχαμε δεθεί πάρα πολύ αλλά είναι τρομερός άνθρωπος. Είμαι πολύ τυχερή που τον συνάντησα” είπε η Μαρία για τον συνάδελφό της!

Άλλαξε η ζωή της με τις Άγριες Μέλισσες; Δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά στη ζωή μου απλά έχω λιγότερο άγχος φέτος σε σχέση με πέρσι. “Ζω με την Πηνελόπη ένα χρόνο τώρα και ξέρω πως θα αντιδράσει πια”

Η σχέση της με την Πηνελόπη: Έχουμε κάποιες ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές. Χαίρομαι που δεν είμαι η Πηνελόπη. Είναι πολύ δυστυχισμένη. Δεν μπορεί να εκφραστεί. Είναι καταπιεσμένη. Σε αυτό ταιριάζουμε γιατί και γω πιέζω τον εαυτό μου.

Πώς θέλει να είναι ένας άντρας για να την συγκινήσει: “Δύσκολα συγκινούμαι από κάποιον άντρα. Θέλω κάτι κοινό ψυχικά. Καλοσύνη, χιούμορ τρέλα, και κυρίως να τον θαυμάζω. Θέλω να του αρέσει η μουσική που μ΄ αρέσει κι εμένα. Μου αρέσει η κλασική μουσική. Τον γάμο τον έχω στο μυαλό μου σαν τεράστιο πάρτι”!

Η συζήτηση πήγε και στο Instagram, όπου η Μαρία αποκάλυψε ότι φέτος δεν την αγαπάνε καθόλου…

Στα social media δεν αγαπάνε καθόλου τώρα την Πηνελόπη, λόγω της σεξουαλικής σχέσης με τον ξάδελφό της. Τώρα που ξέρει ότι είναι ξάδελφός της γιατί συνεχίζει” μου λένε. Την έχω συμπονέσει την Πηνελόπη την αγαπώ” είπε η Μαρία Πετεβή

Read More

And More