Μαρία Σάκκαρη: «Έχω ανοσία στα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή – Στην αρχή δυσκολεύτηκα»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την πορεία της στο τένις, τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τα δημοσιεύματα για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Στη νέα της συνέντευξη στο Sport24 και στον Παντελή Βλαχόπουλο, η κορυφαία τενίστρια ανέφερε για τη συνάντηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Όταν περάσαμε λίγο χρόνο μέσα στο γήπεδο, τότε κατάλαβα πώς έφτασε εκεί που έχει φτάσει. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπει το τένις και οι συμβουλές που μου έχει δώσει με βοήθησαν πάρα πολύ».

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή δίπλα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Έχω ξαναπεί ότι έχω ανοσία σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Στην αρχή δυσκολεύτηκα γιατί υπήρχαν φάσεις που με ενοχλούσαν πάρα πολύ, όχι τόσο για θέματα της προσωπικής μου ζωής», απάντησε η Μαρία Σάκκαρη.

Και συνέχισε, γενικεύοντας το θέμα για τις αντιδράσεις που δέχονται οι αθλητές: «Με ενοχλεί, όταν ένας άνθρωπος που δεν ξέρει από αθλητισμό, δεν έχει κάνει ποτέ αθλητισμό και κάθεται στον καναπέ του και σχολιάζει τον κάθε αθλητή, είτε είναι τενίστας, είτε μπασκετμπολίστας, είτε ποδοσφαιριστής. 

Ο άλλος μπαίνει στο γήπεδο και κάνει ότι μπορεί. Δεν μπορείς εσύ από απέναντι να τον σχολιάζεις. Δεν θέλει να χάσει, δεν θέλει να παίξει άσχημα, θέλει να κερδίσει και να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

Read More

And More