Η Μαρία Σάκκαρη διεκδικεί τον τίτλο του WTA Athens Open, αντιμετωπίζοντας την Τσέχα Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα στον μεγάλο τελικό που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.
Στο πλευρό της, όπως συμβαίνει σταθερά στους σημαντικούς αγώνες της, βρίσκεται ο σύντροφός της και αρραβωνιαστικός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολουθεί με αγωνία κάθε πόντο και δεν σταματά να τη στηρίζει από την κερκίδα. Ανάμεσα στους θεατές βρίσκονται επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα, μετά την κατάκτηση του τρίτου game, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, φωνάζοντας από τις εξέδρες προς τη Μαρία Σάκκαρη: «Μπράβο αγάπη, πολύ καλή», σε μια στιγμή που αποτύπωσε τη στήριξή του στην προσπάθειά της.
Φωτογραφίες: Eurokinissi
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ