Μαρία Σολωμού: «Δεν με αφορά η κόντρα ανάμεσα στον Mente Fuerte και τη Δανάη Μπάρκα»

Η Μαρία Σολωμού έκανε χθες μια βραδινή έξοδο και οι τηλεοπτικές κάμερες τη συνάντησαν και τη ρώτησαν φυσικά για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον φημολογούμενο σύντροφό της, Mente Fuerte και την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα. (Δες εδώ περισσότερα)

Για την «κόντρα» ανάμεσα στον Mente Fuerte και την Δανάη Μπάρκα, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν με αφορά η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, εγώ δεν έχω δει τίποτα και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους. Είμαστε πολύ κοντά; Όσα λένε οι φίλοι μεταξύ τους…».

Οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να ρωτήσουν την Μαρία Σολωμού για τις φήμες περί κρίσης στη σχέση της με τον δημοφιλή τράπερ.

«Εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα για κρίση. Βρες μου έναν που θα μου πει μπροστά μου τι κάνω εγώ στη ζωή μου και θα του απαντήσω. Όποιος με πάρει τηλέφωνο θα του απαντήσω κατάλληλα. Σας ορκίζομαι ότι δεν βλέπω τίποτα στο Internet για μένα, δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου, δεν ξέρω ποιος με βρίζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια άποψη, σε μια γνώμη αλλά δεν τα βλέπω για να μην ταραχτώ. Δεν ασχολούμαι. Το τι κάνω στη ζωή μου και πως το αντιμετωπίζω… I am sorry, έχω πει ότι δεν θα λέω» απάντησε η Μαρία Σολωμού.

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από το Happy Day

Read More

And More