Μαρία Σολωμού: «Δεν θα σχολιάσω ποτέ την όλη έκταση που πήρε το θέμα με τις πλαστικές» – Τι είπε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά και μίλησε για όλα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, για την «κόντρα» με την Δανάη Μπάρκα αλλά και για τα σχόλια που κάνει στα podcasts της που πολλές φορές προκαλούν αντιδράσεις.

«Από τη στιγμή που επιλέγω να πάω καλεσμένη σε μια εκπομπή – δεν πάω και σε όλες όπως καταλαβαίνεις, δυσκολεύομαι λίγο – είναι γιατί συμπαθώ αυτόν που την παρουσιάζει. Δεν μου έχει συμβεί να μην περάσω κάπου καλά» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Η σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας αστικός μύθος. Όλοι με ρωτάνε αλλά από τη στιγμή που έχω πει δεν έχω σχέση, τι συνεχίζεται αυτό τώρα; Δεν είμαι σαφής εγώ; Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι λέω; Δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου. Ό,τι θέλετε πείτε μεταξύ σας» απάντησε για τη σχέση της με τον δημοφιλή τράπερ.

Για τα σχόλια που δέχονται τα podcast της, η Μαρία Σολωμού τόνισε: «Δεν μου αρέσει που σχολιάζονται τα podcast μου. Δεν έχω πρόβλημα να διαφωνούν μαζί μου. Δεν μου αρέσει που παίρνουν το podcast μου και απομονώνουν πέντε φράσεις μου και προμοτάρουν λες και βγαίνει μια τρελή και μιλάει μόνο για τα ερωτικά της. Αυτό με προσβάλλει. Αν θες να σχολιάσεις κάτσε και άκουσε όλη την εκπομπή. Αυτό είναι το σωστό. Αυτό που κάνουν με εκθέτει».

«Δεν θα σχολιάσω ποτέ την όλη έκταση που πήρε το θέμα με τις πλαστικές» απάντησε για την «κόντρα» της με την Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More