Μαρία Σολωμού: «Έχω βρεθεί να είμαι σε σχέση και να είμαι ερωτευμένη άλλου, δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό ποιος θα μας δει»

Η Μαρία Σολωμού τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να έρθει πιο κοντά με τους θαυμαστές της στα social media, μετά την απόφασή της να κάνει podcast και να μιλάει ανοιχτά για όσα θέματα απασχολούν τον κόσμο.

Η γνωστή ηθοποιός, σε κάθε της εκπομπή αναλύει διαφορετικά θέματα. Αυτή τη φορά όμως, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την απιστία αλλά και το πώς αντιμετωπίζει η ίδια τις σχέσεις της.

«Εγώ είμαι άνθρωπος που στις σχέσεις μου δεν θέλω να ακούσω την άλλη πλευρά, είμαι τέτοια γαϊδούρα, έχω δίκιο, μου έκανες κάτι, δεν υπάρχει δικαιολογία», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού. 

Στη συνέχεια η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στις στιγμές που ήταν σε σχέση, αλλά παράλληλα ήταν ερωτευμένη με άλλον, λέγοντας: «Έχω βρεθεί να είμαι σε μια σχέση και να είμαι ερωτευμένη άλλου, δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό ποιος θα μας δει και που. Δεν μπορείς να το σκεφτείς αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει λογική«. 

«Η ζωή μας τα φέρνει έτσι μου ακόμα και μετά από 100 χρόνια αν πρόκειται να είσαι με έναν άνθρωπο, θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο. Ποιος αντέχει μακριά από το σώμα του άλλου όταν είναι ερωτευμένος; Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Υπάρχουν ωραιότατα ξενοδοχεία που μπαίνεις με κουκούλες και μάσκες και δεν σε καταλαβαίνει άνθρωπος. Υπάρχει να πας στο εξωτερικό, υπάρχει να πας σε ένα νησί τον χειμώνα, υπάρχουν λύσεις», είπε κλείνοντας η Μαρία Σολωμού. 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα.

Read More

And More