Μαρία Σολωμού: «Φέτος με έχουν “δείρει” αρκετά, θα περιμένω 2-3 χρόνια να δικαιωθώ»

Η Μαρία Σολωμού, με αφορμή τον ρόλο της καθηγήτριας που έχει στο Fame Story, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/10 καλεσμένη στην εκπομπή “Οδός Ζαρίφη 2”. Μέσα σε όλα, μίλησε για τις ατάκες της που γίνονται viral, αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής των singles.

«Δε με αφορά τίποτα. Είναι φοβερό. Αν καθόμουν και ασχολούμουν με το τι λέει ο καθένας, δε θα έκανα άλλη δουλειά. Νομίζω είμαι ο εύκολος στόχος. Γίνεται η ατάκα viral και τι λέω; Ανακάλυψα κάτι; Ανά πενταετία, οι δηλώσεις που κάνω οι έντονες, έρχεται η επόμενη πενταετία να με δικαιώσει. Και φέτος με έχουν “δείρε”ι αρκετά. Θα περιμένω σε 2-3 χρόνια όμως να δικαιωθώ» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Αν γινόταν reunion των Singles, θα πήγαινα. Θα πηγαίνανε όλοι νομίζω. Θα ήταν τέλειο το 20 χρόνια μετά… Στην παρουσίαση δεν το ‘χω… Εγώ αν έστελνα γράμμα στη Μαρία θα της ζήταγα να μου πει, πως γίνεται αυτά που λέω, να τα έκανα κιόλας. Γιατί καλά τα λέω, εγώ γιατί δε τα κάνω; Πρέπει να στείλω γράμμα στον εαυτό μου… Είναι η ψυχοθεραπεία μου το Podcast» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Read More

And More