Μαρία Σολωμού: Ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Mente Fuerte – «Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε»

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους άγνωστες έρωτες της ζωής της, τον τρόπο που πήρε τον ρόλο της «Ράνιας» στη σειρά Singles αλλά και τη «σχέση» της με τον Mente Fuerte.

«Έχω ερωτευτεί σε όλες μου τις σχέσεις τρελά. Έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει, με έχουν απατήσει, τους έχω απατήσει, έχουμε κλάψει, ήταν πολύ έντονες όλες μου οι σχέσεις», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά τον Μάριο Αθανασίου, τον πατέρα του παιδιού της, αποκαλύπτει πως δεθήκανε τόσο πολύ που κάνανε παιδί. «Είχαμε τελειώσει με τον Μάριο και μου είπε “Μαρία θα φύγω από το σπίτι”. Ήταν σα να μου έλεγε πως αλλάζει πλανήτη. Τον παρακαλούσα, του έλεγα “είναι μεγάλο το σπίτι θα μείνουμε εδώ. Δεν θέλω να φύγεις”», θυμάται σχετικά με τον χωρισμό τους η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte, τονίζοντας: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα» κατέληξε η η Μαρία Σολωμού.

Read More

And More