Μαρία Σολωμού: «Με πειράζει που απομονώνουν τρεις λέξεις και βγαίνω εγώ να είμαι η τρελή»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Δευτέρας 30/10 η Μαρία Σολωμού, η οποία βρέθηκε σε event γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

«Δεν ξέρω κανέναν που δείχνει πιο νέος απλά και μόνο με ενέσιμες θεραπείες. Botox κάνω όποτε έχω όρεξη, μπορεί να κάνω μια φορά στα δύο χρόνια και το κάνω συνήθως το καλοκαίρι. Δεν αντέχω τις βελόνες για αυτό δεν κάνω ενέσιμες θεραπείες. Αν με κοίμιζαν μπορεί και να τα έκανα όλα, πάντα όμως, με πολλή προσοχή», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού. 

Η Μαρία Σολωμού συνέχισε: «Η υπερβολή με ενοχλεί αισθητικά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς το βλέπω εγώ και δεν το βλέπουν οι ίδιοι την ώρα που το κάνουν. Κάνε ότι θες αρκεί να μην βλέπω σημαία από χιλιόμετρο». 

Όσον αφορά στις αρνητικές κριτικές που δέχεται, η Μαρία Σολωμού σχολίασε: «Δεν με πειράζουν που με σχολιάζουν στα podcast, γιατί ακόμα και δεν έκανα αυτό θα έβρισκαν κάτι άλλο. Δεν με πειράζει αν σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι γιατί και αυτό είναι λογικό. Με πειράζει μόνο όταν απομονώνουν τρεις λέξεις και βγαίνω εγώ να είμαι η τρελή».

Read More

And More