Μαρία Σολωμού: «Με τον γιο μου συζητάμε τα προσωπικά μας» – Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte

Για τη σχέση που έχει με τον γιο της αλλά και τον λόγο που έχει αποφασίσει να προστατεύει την προσωπική της ζωή, μίλησε η Μαρία Σολωμού στην κάμερα της εκπομπής Fay’s time.

«Είναι πολύ αλλιώς η σχέση με το παιδί, όταν ενηλικιώνεται. Μετά τα podcast το παιδί έρχεται κατευθείαν και μου λέει τα προσωπικά του. Δε μου μίλαγε πριν τα podcast, δεν ήξερα τα προσωπικά του, ήταν κανονικό παιδί δηλαδή που δε τα λέει στους γονείς του. Κι εγώ του λέω τα προσωπικά μου. Μου λέει την άποψή του. Εγώ δεν επεμβαίνω στα προσωπικά του, λέω απλώς τη γνώμη μου. Το ίδιο κάνει κι αυτός, λέει τη γνώμη του» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Μάριο Αθανασίου αλλά και τον λόγο που έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να προστατεύει την προσωπική της ζωή.

«Οι χωρισμένοι άνθρωποι δε πρέπει να είναι αλλιώς, πρέπει να είναι οικογένεια. Βαρέθηκα την ταμπέλα, να βλέπω μόνιμα το όνομά μου δίπλα σε ένα αντρικό όνομα…» είπε η Μαρία Σολωμού.

Τέλος, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε πως φαίνεται στον γιο της η στενή σχέση που έχει με τον ράπερ Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού απάντησε, «Ο γιος μου ακούει underground rap. Πολύ αναφέρουμε όμως τα ίδια ονόματα»

Read More

And More