Μαρία Σολωμού: Τα «καρφιά» για τον Γιώργο Λιάγκα – «Βαριέμαι πάρα πολύ, ας πει ο καθένας ό,τι θέλει»

Για τα σχόλια που που έκανε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας για τη Μαρία Σολωμού και τις δηλώσεις της σχετικά με τους άνδρες, ρωτήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής Open Weekend και η Βίκυ Δέτσικα συνάντησαν τη Μαρία Σολωμού η οποία ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα και στην «κόντρα» με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου. Βαριέμαι να λέω κάτι, να απαντάει κάποιος άλλος, να με ξαναρωτάνε να απαντήσω και να γίνεται αυτό το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ σαν χαλασμένο τηλέφωνο. Ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Καλή καρδιά, όλα καλά, αλήθεια» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε και για τα σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα από τον Δημήτρη Παπανώτα:  «Δεν θα απαντήσω σε καμία περίπτωση με αυτόν τον τρόπο για το οτιδήποτε. Εκτός απ’ το ότι δεν μου αρέσει αυτό το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ, αλήθεια δεν έχω να πω και τίποτα. Απ’ τις λίγες φορές που δεν έχω να πω τίποτα. Είμαι καλυμμένη γενικώς», ανέφερε η Μαρία Σολωμού στο Open Weekend.

Read More

And More