Μαρία Σολωμού: «Θα κάνουμε γύρισμα χωρίς την Κατερίνα Zαρίφη» – Η ανησυχία της για τον κορονοϊό (video)

Η Μαρία Σολωμού την έχει γλιτώσει και μέχρι στιγμής όλα τα τεστ κορονοϊού που έχει κάνει βγαίνουν αρνητικά. Ωστόσο όταν έμαθε ότι η συμπαρουσιάστρια της στο Roomies, Κατερίνα Ζαρίφη είναι θετική, ένιωσε μεγάλος άγχος και ανησυχία. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα της εκπομπής στο Mega θα συνεχίσουν κανονικά, χωρίς την Κατερίνα Ζαρίφη. 

«Είμαι πολύ καλά. Και το δεύτερο επαναληπτικό τεστ βγήκε αρνητικό. Όλοι είμαστε αρνητικοί», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού. «Αγχωθήκαμε με την Κατερίνα, τρελαθήκαμε. Βλέπαμε τα γυρίσματα και πόσο κοντά ήμασταν και λέγαμε “πότε να κόλλησε η Κατερίνα;” και “αν πρόλαβε να μας κολλήσει;”. Στεναχωρηθήκαμε και αγχωθήκαμε όταν μάθαμε ότι η Κατερίνα είναι θετική στον κορονοϊό.»

«Αγχώθηκα γιατί ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο για φωτογραφήσεις και δουλειές. Συνάντησα τον γιο μου, αλλά από ένστικτο δεν έβγαλα τη μάσκα, ακόμη και όταν συνάντησα τον γιο μου», σχολίασε επίσης η γνωστή ηθοποιός.

 

Τέλος, για τα νέα γυρίσματα των Roomies αποκάλυψε: «Θα κάνουμε γύρισμα χωρίς την Κατερίνα, αλλά θα την εντάξουμε με κάποιο τρόπο. Θα την έχουμε παρέα γιατί την θέλουμε πολύ. Νομίζω όμως, ότι για ένα δεκαήμερο θα είναι στην καραντίνα η Κατερίνα».

Read More

And More