Μαρία Συρεγγέλα: «Τα παιδιά μου είναι πιο ευάλωτα στα σχόλια που γράφονται για εμένα»

Τη Μαρία Συρεγγέλα συνάντησε ο Κώστας Τσουρός σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. 

Η Υφυπουργός Εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της και τη σχέση με τα παιδιά της, τα στερεότυπα γύρω από τις γυναίκες που πρέπει να “σπάσουν” αλλά και τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς.

«Δε θα πω στα παιδιά μου να πάρουν ζακέτα, αλλά, σίγουρα θα ψάξω να δω που είναι, θα στείλω μηνύματα, θα κάνω παράπονα αν δε σηκώνουν το τηλέφωνο. Τα κλασικά που έχουν όλες οι μαμάδες και οι μπαμπάδες. Το μεγάλο μου παράπονο είναι να τους μάθω, όπως συμπεριφέρεται ο πατέρας τους σε εμένα, έτσι να συμπεριφέρονται και εκείνοι αύριο μεθαύριο στους συντρόφους τους. Έχω μπει στη διαδικασία να τους λέω ότι πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός… Προσπαθώ να έχω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν έχω το κλασικό 8ωρο…» ανέφερε η Μαρία Συρεγγέλα.

«Δεν πρέπει να υπάρχει το δίλημμα οικογένεια ή καριέρα για καμία γυναίκα… Στη χώρα αυτή βάζαμε πάντα τις γυναίκες να επιλέγουν αν θα κάνουν καριέρα ή αν θα κάνουν οικογένεια. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος» είπε σε άλλο σημείο η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων.

Σχετικά με τα σχόλια που γράφονται κατά καιρούς για την ίδια, η Μαρία Συρεγγέλα είπε, «Έχω ακούσει πάρα πολλά σχόλια για μένα. Κυρίως στα social media τα οποία δημιουργούν άγχος, όχι τόσο σε μένα όσο στα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι πιο ευάλωτα σε αυτά τα σχόλια. Εγώ πλέον το έχω συνηθίσει. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κόσμος που μέσω ενός προφίλ μπορεί να πει το οτιδήποτε… Όταν η κριτική είναι καλοπροαίρετη τη δέχομαι»

Read More

And More