Μαρία Τζομπανάκη: Μιλά πρώτη φορά για τον νεογέννητο εγγονό της – Σε ποιον μοιάζει;

Η Μαρία Τζομπανάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε γιαγιά για πρώτη φορά! Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία, απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Happy Day” για το χαρμόσυνο γεγονός, αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωρό, ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν την απασχολεί το θέμα του ονόματος.

“Εγώ σκέφτομαι πάντα τον Ορφέα, δηλαδή ότι ο Ορφέας έγινε πατέρας, ότι είναι με μια καταπληκτική γυναίκα, ένα καταπληκτικό κορίτσι, η μάνα του παιδιού του είναι απίστευτο πλάσμα και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’όλα. Εγώ χαίρομαι που γέννησα και μεγάλωσα αυτό το παιδί που μου δίνει μόνο χαρές. Ποτέ δε με στενοχώρησε ο Ορφέας”, ανέφερε συγκινημένη η Μαρία Τζομπανάκη.

Στη συνέχεια, η ευτυχισμένη γιαγιά αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει ο νεογέννητος εγγονός της: “Μοιάζει και στον Ορφέα και στη μαμά του τη Γεωργία. Εγώ ως μαμά βλέπω πολλά χαρακτηριστικά του Ορφέα, τον ξανά βλέπω δηλαδή, αλλά είναι πιο όμορφος από τον Ορφέα”.

Όσον αφορά στο όνομα του μωρού, η Μαρία Τζομπανάκη είπε: “Δεν ξέρουμε το όνομα, θα το αποφασίσουν οι γονείς. Θα είναι ακόμα μια μεγάλη χαρά. Ξέρω ότι θα διαλέξουν ένα όνομα που θα το ταιριάζει, θα του πηγαίνει όποιο κι αν είναι αυτό. Είμαστε πολύ διακριτικοί όλοι, δεν ρωτάμε”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More