Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη και της Άντζελας στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη! Video

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία Βοσκοπούλου πρόκειται φέτος να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, συμμετέχοντας στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». Το απόγευμα της Τετάρτης φιλοξενήθηκε από τη Νάντια Κοντογεώργη στο «φλΕΡΤ» και μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και τη φωνητική, ενώ παράλληλα αποκαλύψε και τα μελλοντικά της σχέδια.

«Στην τηλεόραση αυτή θα είναι η πρώτη μου εμφάνιση, στα «Καλύτερα μας χρόνια», ενώ έχω συμμετάσχει και σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Βοσκοπούλου. «Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα από τον Ιούλιο και εγώ θα είμαι η Παγιέτ! Συσχετίζομαι με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ηλία Μελέτη, είμαι ανιψιά τους».

Όσον αφορά για το βάρος που φέρει το όνομα των γονιών της, η νεαρή ηθοποιός παραδέχθηκε με χαμόγελο πως «την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω».

Η Μαρία Βοσκοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη!

Read More