Μαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: «Είναι χαζό να κάτσω να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη έδωσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά, το μοντέλο που γνωρίσαμε σε προηγούμενο κύκλο του GNTM και διατηρεί σχέση με τον Αιμιλιάνο Μάρκου.

Το νεαρό κορίτσι μίλησε για την πορεία της στο μόντελινγκ, την ομοιότητα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ άφησε κι ένα «καρφί» για τη Βίκυ Καγιά

«Μετά το GNTM η ζωή μου πάει πάρα πολύ καλά, έχω ταξιδέψει, έχω χαλαρώσει κι έχω φάει καλά. Τα κιλά μου τώρα είναι φυσιολογικά. Πέρασα μια περίεργη φάση και ο οργανισμός μου κατέρρευσε.

Έκανα μια διατροφή δύο μηνών κι έφτασα 47 κιλά από το πουθενά και μετά άρχισα να παίρνω κιλά χωρίς να τρώω. Μου λένε ότι μοιάζω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι κομπλιμέντο για μένα», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Το «καρφί» στη Βίκυ Καγιά

Στη συνέχεια, η Μαριαγάπη Ξυπολιά ανέφερε: «Στο GNTM το έχουν πάει σε ριάλιτι και παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία που έχει να πουλήσει, οι κριτές έχουν χάσει τα πιστεύω τους. Η Βίκυ Καγιά είχε κάνει κάποια πολύ αρνητικά σχόλια για μένα, δεν μίλησα γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα».

Δες όλη τη συνέντευξη που έδωσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά στο Πρωινό μας:

Read More

And More