Μαριαγάπη Ξυπόλια: «Τρόμαξα πολύ όταν ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να αφαιρέσουμε χθες την ελιά, το προλάβαμε στο τσακ»

Με αφορμή την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, την οποία αποκάλυψε πριν λίγους μήνες μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Μαριαγάπη Ξυπόλια βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 26/5 καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας»

«Πήγα τυχαία στον δερματολόγο, για άλλο πράγμα, για την ακμή, και κατέληξε αλλού… Ήταν στην πλάτη αυτή η ελιά, δεν την είχα δει. Για άλλη ελιά φοβόμουν… έχω πάρα πολλές ελιές. Γι’ αυτή την ελιά στην πλάτη μου είπε, “φεύγει χθες”… Τρόμαξα πάρα πολύ» ανέφερε αρχικά η Μαριαγάπη Ξυπόλια.

«Η αφαίρεση έγινε δυο μέρες μετά τη διάγνωση. Περίπου ένα μήνα μετά την επέμβαση μου είπε ο γιατρός ότι πάλι καλά που τη βγάλαμε γιατί είχαμε τα αποτελέσματα της βιοψίας και μου είπε ότι το γλιτώσαμε στο τσακ… Πλέον κάνω πολύ συχνά ελέγχους. Με καθησυχάζει αυτό, προτιμώ να ξέρω αν είναι όλα καλά ή αν πρέπει να αφαιρέσω πάλι κάτι, παρά να μη γνωρίζω τι συμβαίνει στο σώμα μου» πρόσθεσε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164