Μαριάννα Κιμούλη: «Ο πατέρας μου με συμβούλεψε να έχω γερό στομάχι» λέει η κόρη του Γιώργου Κιμούλη

Η Μαριάννα Κιμούλη, η κόρη του Γιώργου Κιμούλη θα παίξει για πρώτη φορά στην τηλεόραση, στη συνέχεια της σειράς του Open, Το Κόκκινο Ποτάμι. Μιλώντας στον Πάνο Παπαδόπουλο και την κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η νεαρή ηθοποιός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της.

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που κάνω οπότε για μένα όλο αυτό είναι πολύ καινούριο οπότε μόνο ενθουσιασμό έχω. Έχω και πολύ άγχος και για τη συνέντευξη και για όλα. Όταν με πήραν τηλέφωνο για το Κόκκινο Ποτάμι, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Το ότι η πρώτη μου δουλειά είναι με αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτή τη σειρά ήταν ό,τι πιο ιδανικό μπορούσε να μου συμβεί.

Η συμβουλή που μου έδωσε είναι “πολλή πολλή δουλειά, αντοχή και γερό στομάχι”. Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Μου κάνει κριτική συνέχεια, δεν κάνουμε άλλη δουλειά. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνών μαζί του.

Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του Κιμούλη, το έχω λύσει. Ήξερα ότι θα το αντιμετωπίσω. Το ότι είμαι γυναίκα βοηθάει, αν ήμουν αγόρι, η σύγκριση θα ήταν πολύ πιο σκληρή, χειρότερη».

Read More

And More