Μαριάννα Τουμασάτου: O λόγος που αρνήθηκε τον ρόλο της «κακιάς» και το «όχι» στην πολιτική

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3/10 η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η γνωστή ηθοποιός που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της υποκριτικής, μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, αποκάλυψε τον λόγο που έχει αρνηθεί στο παρελθόν να παίξει τον ρόλο της «κακιάς»; ενώ απαντά στο αν σκέφτεται να κατέβει στις επόμενες εκλογές. 

«Μου είχε λείψει πολύ η κωμωδία, ήθελα πάρα πολύ να κάνω. Τα κείμενα είναι εκπληκτικά και τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά», είπε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος».

Όσον αφορά τους ρόλους που έχει απορρίψει στην καριέρα της, η Μαριάννα Τουμασάτου δήλωσε: «Έχω απορρίψει ρόλους της «κακιάς». Και ο ρόλος μου στη σειρά, «Γυναίκα χωρίς όνομα», ήταν κακός, αλλά τον αγάπησα. Θέλω οι ρόλοι ακόμα και στην κακία της να έχουν αξιοπρέπεια. Εγώ τους αγαπάω πολύ τους ρόλους μου, θέλω να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα, ας είναι και λάθος αρκεί να υπάρχει».

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή μια φωτογραφία της ηθοποιού από στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ρώτησε αν θα ήθελα να ασχοληθεί με την πολιτική, με την ίδια να είναι κατηγορηματική απατώντας: «Όχι αγάπη μου».

Η Μαριάννα Τουμασάτου δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που ο σύζυγό της, δεν δίνει συνεντεύξεις με τον παρουσιαστή να της κάνει μια πρόταση on air.«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που συνεχίζει να μην λέει κουβέντα. Να τα κλείσουμε εμείς εδώ δηλαδή τα μαγαζιά», είπε ο παρουσιαστής με την ηθοποιό να απαντά:

«Νομίζω ότι ό, τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνέντευξης, τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά», είπε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της κάνει μια πρόταση.

 

Read More

And More