Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη vidcast των Rainbow Mermaids και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, τη μητρότητα και τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Σταύρου.
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε την πρώτη της συνεργασία με τον σύζυγό της σε τηλεοπτική σειρά, όταν ήρθαν κοντά, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε τα νεανικά της χρόνια και τον κοινό τρόπο διασκέδασης σε μπαρ και συναυλίες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είχαμε γνωριστεί στη σειρά «Τα φτερά του έρωτα», μετά ανοίξανε τα φτερά και πετάξαμε», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.
Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός, οι δυο τους σύχναζαν στα ίδια μέρη χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους. «Στην εφηβεία μας πηγαίναμε στα ίδια μαγαζιά στα Εξάρχεια, ακούγαμε την ίδια μουσική, πηγαίναμε στις ίδιες συναυλίες, δεν ξέραμε τι και πώς… Τέτοια παραλληλότητα… Δεν ξέραμε ότι ήμασταν στο ίδιο μέρος», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.
Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου το 2010 απέκτησαν την κόρη τους για την οποία η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρεται σχεδόν σε κάθε της συνέντευξη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Φωτογραφία: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ