Μαριάννα Τουμασάτου: “Ξέρω περιπτώσεις και άλλων γυναικών που έχουν βιώσει τα ίδια από Κιμούλη, Σπυρόπουλο και άλλους”

Για τις εξελίξεις  με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, μετά τη «βροχή» καταγγελιών από γνωστές ηθοποιούς μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

Η ηθοποιός υποστήριξε πως γνώριζε εδώ και χρόνια αυτά τα περιστατικά από τους δύο συγκεκριμένους κυρίους, ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις τόσο από αυτούς, όσο και από άλλα πρόσωπα, των οποίων το όνομα δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.

«Το κακό είναι ότι δεν έσκασαν ως ειδήσεις, είναι πράγματα που τα ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Δηλαδή έχω κάνει αυτή τη συζήτηση και με την Τζένη, και με τη Λουκία, αλλά και με άλλα κορίτσια. Τα ξέρω δυστυχώς πολλά χρόνια. Και για το θέμα της Αλεξάνδρας της Ταβουλάρη, δουλεύαμε μαζί τότε. Και με την Ευδοκία τη Ρουμελιώτη την έχουμε κάνει αυτήν την κουβέντα. Κάποια πράγματα δεν είναι δυστυχώς καινούρια. Είναι παλιά.

Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά ο Γιώργος Κιμούλης, όταν βγήκα από τη σχολή. Για εμένα ήταν θείο δώρο να με επιλέξει ο Γιώργος στην παράσταση. Σε προσωπικό επίπεδο δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Γιώργο, δηλαδή δεν υπέστην κάτι τέτοιο. Ήταν μια περίοδος που παίζαμε στο θέατρο Τζένη Καρέζη και ήμουν ένα αγαπημένο πρόσωπο της Τζένης, οπότε ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη. Θεωρώ ότι δεν τρελάθηκε καμία από όλες αυτές και βάλανε στο στόχαστρο τον Γιώργο και αποφάσισαν να τον κατηγορούνε. Είναι λίγο του τρελού να θεωρούμε ότι όλες αυτές οι γυναίκες είναι μουρλές.

Και επίσης στο άλλο θέμα που αφορά τον Κώστα είναι δυστυχώς πράγματα που ξέρω πολλά χρόνια. Η Τζένη μου το έλεγε και έτρεμε. Με τη Ζέτα που έκανε την αρχή δεν είμαστε φίλες.

Πιστεύω ότι υπάρχουν και πλάσματα που δεν έχουν βρει το κουράγιο να μιλήσουν γιατί δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον στο σπίτι τους. Ξέρω περιπτώσεις και άλλων γυναικών που έχουν βιώσει τα ίδια και από τους συγκεκριμένους και από άλλους».

Δες όλα όσα είπε παρακάτω:

Read More

And More