Μαριάννα Τουμασάτου: «Μάλλον τους ενοχλεί που είμαι καθημερινατζού, ίσως γι’ αυτό να με απορρίψουν από μία δουλειά»

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Καθαρίστρια» έδωσε το παρών η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για τον ρατσισμό που υπάρχει στην τηλεόραση αλλά και τον λόγο που ενδεχομένως να την απορρίπτουν από δουλειές.

«Υπάρχει τρόπος να πεις κάτι ευθέως στην περίπτωση που διαφωνείς. Όταν διαφωνώ με κάτι, προσπαθώ να το λέω με ευγένεια. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις κριτικές, ούτε όταν ξεκίνησα ασχολιόμουν. Με τον εαυτό μου είμαι αυστηρή και επικριτική, με τους άλλους όχι ιδιαίτερα. Όταν θέλω να επιβραβεύσω τον εαυτό μου, του λέω “μπράβο, πάρε μια σοκολάτα”.

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στην τηλεόραση πάντα αφορούν στις ηλικίες 28-40. Όταν ήμασταν κι εμείς σε αυτή την ηλικία είχαμε τους πρώτους ρόλους. Όταν μεγαλώνεις, είσαι η μαμά, η θεία, η ξαδέλφη, η γιαγιά και κάποιες φορές έχεις κι εσύ τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι είναι, έτσι κυλάει η ζωή, δε μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, δυστυχώς ή ευτυχώς.

Ο ρατσισμός υπάρχει γενικώς. Αν θέλει κάποιος να λειτουργήσει μέσα από τον ρατσισμό, μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει. Δε νομίζω ότι ο λόγος που μπορεί να με απορρίψουν από δουλειά είναι η ειλικρίνειά μου, πιο πολύ τους ενοχλεί το ότι είμαι καθημερινατζού» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More