Μαριάννα Τουμασάτου: «Πήγα ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο, ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση»

Η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε ποδαρικό το Σάββατο 21/10 στην της φίλη και συνάδελφο, Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Μουσούδες» στο Action 24.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η γνωστή ηθοποιός διηγήθηκε ένα περαστικό που της είχε συμβεί στο παρελθόν και κόντεψε να πεθάνει λόγω αλλεργίας.

«Είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο! Γιατί ήμουν και κρυωμένη, ήρθε το αλλεργιογόνο και έκατσε επάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Και συνέχισε: «Είμαι και στα σκυλιά αλλεργική. Θα σου πω όμως κάτι. Υπάρχει κανονική ομοιοπαθητική που μπορούν να κάνουν και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να συνυπάρχουν με τα ζώα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν και αυτή είναι η ομοιοπαθητική».

«Εμένα είναι η κανονική ομοιοπαθητική. Δηλαδή παίρνει τη γάτα, την βάζω στα μούτρα μου, πρήζομαι λίγο και άμα με πιάσει βάρος, το φροντίζω. προσέχω, θα κάνω τα εισπνεόμενα μου και δεν θα την έχω στα μούτρα μου όλη την ώρα» πρόσθεσε στο τέλος η Μαριάννα Τουμασάτου.

Read More

And More