Μαριάννα Τουμασάτου σε Γιώργο Λιάγκα: «Θες να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου και να πάθω κακό;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν μία από τους καλεσμένους στο Πρωινό της 10ης Δεκεμβρίου. Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε για το #metoo και τις γυναικοκτονίες, σε έντονο τόνο.

«Με 16 γυναικοκτονίες τι άλλαξε στη χώρα; Και; Μια γυναίκα θα φοβηθεί να το πει στη γειτόνισσα γιατί θα βγει να μην πω κακή κουβέντα, γιατί είναι και πρωί και βλέπουν παιδάκια, και θα πει “γιατί το είπε δύο μήνες μετά; Γιατί το έκανε μετά”, “γιατί δεν ήσουν εκεί να σπάσεις την πόρτα και να τη σώσεις όταν τη χτυπούσε”! Η κριτική είναι πολύ εύκολη, και είναι εύκολη για όλους μας» ανέφερε με έντονο ύφος η Μαριάννα Τουμασάτου.

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν υπάρχει εν έτει 2021 μία νοοτροπία σε ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ότι δεν φταίει ο θύτης, αλλά το θύμα επειδή «κουνήθηκε», η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω διάφορες φούσκες στα μούτρα μου και να πάθω κακό; Τι θα πει αυτό; Ό,τι και να σου κάνει ο άλλος… Δεν υπάρχει αυτό! Είναι να ταράζεσαι! Δυστυχώς υπάρχει αυτό το κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας αλλά με τα προβληματικά μέλη θα πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι».

Read More

And More