Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα είναι χαρά μου αν η κόρη μου κάνει κοπάνες, πάει σε πορείες και διεκδικεί το δίκιο της»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. 

Η ηθοποιός μίλησε για την παιδική της ηλικία, τις πορείες που εξακολουθεί να πηγαίνει αλλά και τη σχέση με την κόρη της.

«Έχω έρθει σε σύγκρουση στη δουλειά και ήμουν ανυποχώρητη, άλλα ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς μία σύγκρουση έχει να κάνει και με τον τρόπο του άλλου. Αν κάποιος σε μία σύγκρουση κάνει το “κριάρι” θα κάνω πίσω την πρώτη-δεύτερη φορά, αλλά την τρίτη φορά θα γίνω κι εγώ ”ταύρος”» ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

 «Στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν όπου γάμος και χαρά “η μπιρμπίλω πρώτη”. Ήμουν στο 15μελες, ήμουν οργανωμένη, πολιτικοποιημένη με μια συνείδηση απέναντι στα πράγματα και διεκδικούσα αυτά που έπρεπε να γίνουν. Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της με ευγένεια, χωρίς να προσβάλλει, χωρίς να θίξει αλλά και χωρίς να υποχωρήσει αν θεωρείσαι ότι αδικείται. Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες, εκεί πας με βασικά πράγματα, μάσκα, βούτυρο-κακάο, ένα μπουκαλάκι νερό και ένα φουλάρι…  Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω… Δεν ισχύει ότι τα παιδιά μας γίνονται αντίγραφο μας. Θα κρατήσουν από εμάς ό,τι θέλουν» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Για τον σύζυγό της, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε: «Μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει κόμμα στο σπίτι και εγώ φαίνομαι η πιο αυστηρή στο σπίτι. Ο δεσμός της μητέρας με τα παιδιά είναι αδιάρρηκτος… Δεν διαφωνούμε ποτέ μπροστά στην κόρη μας με τον Αλέξανδρο, κρατάμε κοινή γραμμή σε αυτά που λέμε».

Στην ίδια συνέντευξη, δήλωσε: «Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε “μπάτε σκύλοι αλέστε”. Μου ακούγεται μία χαρά ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Είναι ανοησίες ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ομοφυλόφιλα».

Τέλος, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη, γερή και ας γίνει ό,τι θέλει. Δεν έχω πει ποτέ στην κόρη μου “τι έκανα για να σε μεγαλώσω”, δεν κρεμάστηκα από τον πολυέλαιο».

Read More

And More