Μαριάντα Πιερίδη: «Αφήστε με λίγο στην ησυχία μου, είναι όλο άβολο» – Τι δήλωσε ο Δημήτρης Κατριβέσης

Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η τραγουδίστρια όταν δέχτηκε σχετικές ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

Στην κάμερα του Πρωινού και στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου μίλησε τόσο ο γνωστός σεφ, όσο και η τραγουδίστρια.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης δήλωσε αρχικά: «Δε νομίζω να σας αφορά αυτό που θα συζητήσουμε με τη Μαριάντα. Ποια κατάσταση; Νομίζω είναι λίγο προσωπικά τα θέματα αυτά».

Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία εξομολογήθηκε: «Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Επειδή είμαστε μέσα σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει κάποιο closing θετικό ή αρνητικό οπότε αφήστε με λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο άντρας μου είναι, εννοείται ότι έχει δικαίωμα να πει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πει. Γενικά είναι όλο άβολο. Εξαρτάται η περίπτωση για τη συγχώρεση. Μαζεύεις όλα σου τα χαρτιά και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις».

«Κάθε μέρα έχουμε επικοινωνία και με τον σύζυγό μου και με τον πρώην σύντροφό μου, γιατί έχουμε και ένα μικρό παιδί», πρόσθεσε, επίσης, στον ΑΝΤ1 η Μαριάντα Πιερίδη.

Διάβασε επίσης:

Μαριάντα Πιερίδη: Η τελευταία κοινή εμφάνιση με τον Δημήτρη Κατριβέση, τα δάκρυα και οι δηλώσεις όλο νόημα

Read More

And More