Μαριάντα Πιερίδη: Αυτός είναι ο λόγος που μίλησε ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Με μια από καρδιάς εξομολόγηση χθες 20/9 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετές φήμες που ήθελαν το ζευγάρι μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου να περνά σοβαρή κρίση. Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσε η Μαριάντα Πιερίδη στη συνέντευξή της.

«Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε…

Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού» ήταν μερικά από όσα είπε στη συνέντευξή της η Μαριάντα Πιερίδη. (δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξή της)

Η νέα αντίδραση στο Breakfast @ Star

Λίγες ώρες μετά, η κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star” και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν τη Μαριάντα Πιερίδη η οποία εξήγησε τον λόγο που πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή αυτό το διάστημα.

«Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισε λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, αλλά τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον.

Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι. Το ότι βγήκε και μίλησε ο σύζυγός μου σε μια εκπομπή είναι το λιγότερο. Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα» πρόσθεσε.

Read More

And More