Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: «Εύχομαι να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει» λέει η κουμπάρα τους, Ντίνα Νικολάου

Μια σοβαρή κρίση περνά ο γάμος της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση, όπως η ίδια η τραγουδίστρια αποκάλυψε. 

«Για να το ξεκαθαρίσουμε, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το συναντήσω ξανά. Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό.

Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε.

Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Μαριάντα Πιερίδη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα 22/9, στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, μίλησε η κουμπάρα του ζευγαριού Ντίνα Νικολάου.

«Με τον Δημήτρη και τη Μαριάντα έχω μια πολύ δυνατή σχέση. Τους αγαπώ πολύ και τους δυο. Για ένα τόσο ευαίσθητο και προσωπικό θέμα δε μπορώ να έχω καμία άποψη. Εγώ θέλω να είναι ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι και εύχομαι από καρδιάς να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει μεταξύ τους. Άλλωστε, όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε μια δοκιμασία» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή σεφ.

Read More

And More