Μαριάντα Πιερίδη: Επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το διαζύγιο από τον Δημήτρη Κατριβέση

Την περασμένη Πέμπτη 1/2 έγινε γνωστή η είδηση ότι η Μαριάντα Πιερίδη πήρε διαζύγιο από τον Δημήτρη Κατριβέση, μερικούς μήνες μετά τη σοβαρή κρίση που πέρασαν στον γάμο τους.

Η Μαριάντα Πιερίδη, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 5/2 στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και για πρώτη φορά επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού της, καθώς και τις άριστες σχέσεις που εξακολουθεί να έχει με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση.

«Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Γιατί φαντάσου να βγει τώρα μια φωτογραφία και να είναι εκείνος κάπου αλλού ή εγώ. Καλό είναι τουλάχιστον να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, ακόμα κι αν αυτό είναι απλά μια επικεφαλίδα, “ναι, δεν είμαστε πια μαζί”.

Προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και από κοινού αποφασίσαμε να μην το αλλάξουμε αυτό» είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Read More

And More