Μαριάντα Πιερίδη για Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κουνάει το δάχτυλο»

Η Μαριάντα Πιερίδη φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου στη Super Κατερίνα. Η τραγουδίστρια, που το περασμένο καλοκαίρι έκανε και την πρώτη της απόπειρα στον χώρο της παρουσίασης, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα σχολίασε πρόσφατα για την ίδια η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Όταν όμως δίνεις φόρα παρτίδα την προσωπική σου ζωή, μετά είναι πολύ δύσκολο να λες “δεν θέλω να απαντήσω”, ούτε να το πάρεις πίσω. Οπότε το λέω πραγματικά παιδιά με πολλή αγάπη, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, θα σου πει κάποιος ότι η δουλειά είναι δουλειά και η προσωπική ζωή, προσωπική ζωή… Δεν είναι ωραίο από τη στιγμή που η Μαριάντα Πιερίδη έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή την απιστία, τον πρώην της, τα ταξίδια της, τον νυν της. Πρέπει να είναι λίγο πιο ισορροπημένο το επάγγελμα με την προσωπική της ζωή» είχε πει χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τη Μαριάντα Πιερίδη.

Η απάντηση της Μαριάντας Πιερίδη

Θέλοντας λοιπόν να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κουνάει το δάχτυλο, όπως δεν το κουνάω και σε κανέναν. Κάποια στιγμή το καλοκαίρι ένιωσα ότι χρειάστηκα να ανοιχτώ, και να μοιραστώ μια δύσκολη κατάσταση που περνούσα. Ένιωσα ότι είχα την ανάγκη να το πω κι ότι χρειαζόμουν να ακούσω και την άποψη κάποιων γυναικών που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο.

Για μένα δεν είναι μόνο η σωματική βία, είναι και η ψυχολογική. Και όταν συμβαίνει κάτι, έστω και λίγο να είναι, είναι ωραίο να το μοιράζεσαι. Εγώ στηρίζω τις γυναίκες αυτές…»

«Ανέβασα εγώ κάποια φωτογραφία; Είπα κάτι εγώ; Εμένα με τιμά το γεγονός ότι ανέβηκε μια φωτογραφία, ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε στη ζωή μου. Δεν είναι κάτι που το μοιράστηκα εγώ όμως. Ευχαριστώ που έγινε, αλλά όταν νιώσω εγώ έτοιμη, θα μιλήσω» πρόσθεσε.

«Θεωρώ ότι η Φλορίντα δε θα έπρεπε να το πει αυτό. Όταν έχω να πω κάτι, είτε είναι προσωπικό, είτε επαγγελματικό, πάντα τον μοιράζομαι… Όταν οι ερωτήσεις είναι τέτοιου είδους, οι απαντήσεις θα είναι ανάλογες. Δε μπορώ να αποπάρω έναν δημοσιογράφο… Κοροϊδευόμαστε τώρα. Δεν είμαι η Κατερίνα Καινούργιου, έκανα κάτι το καλοκαίρι, δε ξέρω αν πέτυχε ή όχι, αλλά από εκεί και πέρα, πάντα είμαι αυθόρμητη. Μου αρέσει να μοιράζομαι πράγματα, να λέω για την επαγγελματική μου και την προσωπική μου ζωή, να ακούω γνώμες και απόψεις» κατέληξε η Μαριάντα Πιερίδη.

Read More

And More