Μαριάντα Πιερίδη στο Live News για το μπούλινγκ στον γιο της: «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι»

Η Μαριάντα Πιερίδη το πρωί της Παρασκευής 19/1 προχώρησε σε ένα ξέσπασμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram σχετικέ με μια επίθεση που δέχτηκε ο γιος της στο σχολείο.

Η τραγουδίστρια, μέσω μιας σειράς από βίντεο που δημοσίευσε αποκάλυψε πως ο γιος της βιώνει bullying από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο. Μάλιστα, όπως λέει στα βίντεό της, αυτός είναι και ο λόγος που πήγε τον γιο της σε μαθήματα αυτοάμυνας, ενώ ψάχνει να βρει πώς μπορεί να σταματήσει όλη αυτή την κατάσταση που πλέον την έχει φέρει στα όριά της.

Λίγες ώρες μετά την καταγγελία της η τραγουδίστρια μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το περιστατικό και εξήγησε: «Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικά. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις από την πρώτη δημοτικού, μιλάμε για τέσσερα χρόνια τώρα και δεν έχει αντιμετωπιστεί όπως θα έπρεπε, θεωρώ, από το σχολείο ή μπορεί το σχολείο να μην μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω, δικαίως αναρωτήθηκα και ήθελα να μάθω κι από άλλους γονείς πώς αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα. Αναρωτιέμαι, επίσης, που θα φτάσει αυτό. Δηλαδή όταν ένα παιδί ξεκινάει να καρφώνει μολύβια στο πρόσωπο ενός άλλου παιδιού, όταν θα φτάσει στην έκτη δημοτικού τι άλλο θα κάνει; Από την στιγμή που δεν έχει πάρει βοήθεια από έναν ειδικό».

Τον πρώτο καιρό ο γιος μου ήθελε να φύγουμε, να αλλάξουμε σχολείο. Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω στο παιδί και ήθελα να κάθε γονέας στο παιδί του είναι ότι η λύση δεν είναι να φεύγουμε από το πρόβλημα. Μένουμε και το αντιμετωπίζουμε. Το πρόβλημα δεν είσαι εσύ, προσπαθούσα να εξηγήσω στο παιδί μου. Το πρόβλημα είναι το άλλο παιδί που δεν βρίσκει βοήθεια, που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και η λύση για εκείνο είναι να γίνεται βίαιο εκτός σπιτιού. Προσπαθώ να τον θωρακίσω, τον έχω βάλει να κάνει μέχρι και αυτοάμυνα γιατί το παιδάκι καθόταν σφιγμένο και τις έτρωγε».

Read More

And More