Μαριάνθη Κάσδαγλη: Τα πρώτα πλάνα από την άφιξή της στην Αθήνα! Τι δήλωσε στις κάμερες;

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαριάνθη Κάσδαγλη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η 29χρονη πλοίαρχος ήταν αρκετές φορές υποψήφια, ωστόσο την περασμένη Τετάρτη δεν κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μερικές ώρες, όμως πριν ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη χρειάστηκε να κάνει μια στάση στην Αθήνα. Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε απαθανάτισε την Μαριάνθη Κάσδαγλη τόσο στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας όσο και στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας. Μπορεί να είχαμε συνηθίσει τους παίκτες του Survivor να μη κάνουν δηλώσεις, ωστόσο η Μαριάνθη αρκέστηκε να πει στις κάμερες, πριν την σταματήσει η παραγωγή: “Στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγα, ήταν πολύ ωραία εμπειρία”.

Διάβασε επίσης: Survivor – Μαριάνθη Κάσδαγλη: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και μας συστήνει την οικογένειά της

Μάλιστα, στην Θεσσαλονίκη – όπου δεν είχε μαζί της την παραγωγή – ήταν ακόμη περισσότερο φιλική με την δημοσιογράφο. Η οικογένειά της την περίμενε εκεί, με την μητέρα της να αποκαλύπτει ότι της έφτιαξε παστίτσιο για να την υποδεχτεί στο σπίτι, μετά την εμπειρία της στο Survivor.

 

Read More

And More