Μαρίνα Ασλάνογλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Εγώ τον έχω γνωρίσει με άλλο τρόπο, σαφέστατα είμαστε με τα θύματα»

Τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τον Αλέξη Γεωργούλη κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρίνα Ασλάνογλου έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε από τη δημοσιογράφο της εκπομπής “Happy Day” Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ανέφερε πως ο Αλέξης Γεωργούλης που η ίδια έχει γνωρίσει και συναναστραφεί δεν έχει σχέση με τον άνθρωπο που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, όπως είπε, δε μπορεί να εκφέρει κάποια άποψη και περιμένει τη δικαιοσύνη να κρίνει.

«Δεν είμαι πλήρως ενημερωμένη για το θέμα. Ξέρω τον Αλέξη και προσωπικά. Έχουμε συνεργαστεί. Σαφέστατα, όταν ακούγεται μια κακοποίηση για μια γυναίκα ή για έναν οποιονδήποτε άνθρωπο, είμαστε με αυτή τη πλευρά αλλά, από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που θα εξετάσουν αυτή την κατάσταση και αυτή την υπόθεση.

Εγώ δε μπορώ να πάρω θέση σε κάτι. Για μένα ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που τον έχω γνωρίσει με έναν τρόπο και τώρα παρουσιάζεται με έναν άλλον. Δε ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό, δε μπορώ να εκφέρω μια γνώμη. Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Είναι σαν να σου λέει ένας άνθρωπος που τον ξέρεις στην καθημερινότητα και πως λειτουργεί, ότι λειτουργεί και κάπως αλλιώς. Όλο αυτό δημιουργεί μια σύγχυση αλλά, θα φανεί στην πορεία» είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Read More

And More