Μαρίνα Ασλάνογλου για εξωσωματική: «Πέρασα δύσκολα, ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Σκηνές από έναν γάμο», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Άννα Πανταζή για τη δική της καθημερινότητα μέσα στον γάμο της με τον Δημοσθένη Πέππα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια στον γιο της, ενώ αναφέρθηκε στη διαδικασία της εξωσωματικής και την απόφασή της να το μοιραστεί με το κοινό. 

«Προσπαθώ να έχω ποιοτικό χρόνο τουλάχιστον με το παιδί μου. Τις ώρες που το βλέπω τα ξεχνάω όλα και μου φεύγει η κούραση, όλο το στρες. Τον βλέπω να κοιμάται, τον αγκαλιάζω και σα να… ξαναφορτίζω. Είναι όλη μου η ζωή, η ανάσα μου…» είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Όσο για την περίοδο της εξωσωματικής:  «Πέρασα δύσκολα, ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα και νιώθω πολύ περήφανη για εμένα. Αυτό που έλεγα σε όλες τις γυναίκες που μου στέλνανε μηνύματα είναι πως είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Δεν τα παρατάμε. Προχωράμε και τίποτα δεν γίνεται από την πρώτη φορά», ανέφερε η ηθοποιός.

Και κατέληξε για την εξωτερική της εμφάνιση:  «Δεν με νοιάζει πώς θα είναι το πρόσωπό μου ή το σώμα μου. Έχω υπάρξει και με περισσότερα κιλά και με λιγότερα κιλά. Το θέμα είναι να περνάς καλά, να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις», είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου στην κάμερα του Mega. 

Read More

And More