Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Άκουσα τα εξ αμάξης από τον Γιώργο Κιμούλη, μου ζήτησε συγγνώμη μπροστά στον θίασο»

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα για τα μαθήματα χορού που κάνει σε παιδιά χωρίς όραση, την εκπομπή «3,2,1» και τις τηλεοπτικές της συνεργασίες.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Κιμούλη, η Μαρίνα Λαμπροπούλου περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη την περίοδο που συνεργάστηκαν μαζί για τις ανάγκες θεατρικής παράστασης.

«Δύσκολη συνεργασία… πφ, πάρα πολύ έντονος, όχι γενικότερα σε αυτά που λένε, αλλά στον τρόπο του. Τον εκθείαζα ως ηθοποιό και ήταν από τους αγαπημένους μου. Τον εκθειάζω ακόμα ως ηθοποιό, αλλά μέχρι εκεί», ήταν η πρώτη αντίδραση της Μαρίνας Λαμπροπούλου στην ερώτηση για τον Γιώργο Κιμούλη.

Και ανέφερε για τη συνεργασία τους: «Ήταν πολλές μέρες που κάναμε πρόβα και κάποια στιγμή τολμώ εγώ – από το πρωί που καθόμασταν, μέχρι το βράδυ- να τον ρωτήσω: “Εμάς θα μας χρειαστείτε άλλο;” και στις 11 τη νύχτα άκουσα τα εξ αμάξης. Αφού σταμάτησε την πρόβα λέει: “Πού είναι η μικρή;” “Δεν είμαι η μικρή, είμαι η Μαρίνα Λαμπροπούλου και απαιτώ να μου ζητήσετε συγγνώμη μπροστά στον θίασο” και μου ζήτησε συγγνώμη», είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Read More

And More