Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η κριτής του Dancing with the Stars αποκαλύπτει για το άσχημο περιστατικό που βίωσε στο θέατρο

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, είναι η νέα κριτής στο Dancing with the Stars, όπως έγινε γνωστό. Η ίδια μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη και το «Πάμε Δανάη» για το 3,2,1 ΑΝΤ1 από το οποίο έγινε γνωστή, το άσχημο περιστατικό στο θέατρο και τον γιο της.

«Το ‘’3,2,1, του ΑΝΤ1 άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Τη δουλειά μου εκεί μου την πρότεινε η κόρη του Βιτόριο Πιέτρα, που ήταν φίλη μου» σημείωσε μέσα σε όλα η Μαρίνα Λαμπροπούλου. «Η τηλεόραση μου άρεσε αλλά ήμουν σε πολύ τρυφερή ηλικία για να σκεφτώ κάτι μελλοντικά».

Όσον αφορά σε κακοποιητική συμπεριφορά στον επαγγελματικό χώρο, την οποία κλήθηκε να αντιμετώπισε, η Μαρίνα Λαμπροπούλου ομολόγησε πως «η πρώτη μου δουλειά σε μιούζικαλ ήταν η πιο δύσκολη. Λόγω του ότι πάντα ήμουν δυναμική, δεν φοβόμουν να πω τη γνώμη μου. Όπως λοιπόν ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ για τρεις μήνες, κάποια στιγμή στις 10 τη νύχτα ρώτησα τον σκηνοθέτη εάν θα μας χρειαστεί ή μπορούσαμε να πάμε στο σπίτι μας. Δεν μιλούσε κανείς άλλος και άκουσα διάφορα! «απαιτώ να μου ζητήσετε συγνώμη μπροστά σε όλο τον θίασο» του είπα και μου ζήτησε συγνώμη. Ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ποτέ ξανά στη ζωή μου μαζί του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της. «Ο γιος μου με λατρεύει αλλά είμαι και ο σάκος του μποξ για εκείνον».

Δες την εξομολόγηση της Μαρίνας Λαμπρόπουλου:

Read More

And More