Μαρίνα Πατούλη για Γιώργο Πατούλη: «Ήθελα να πάω στα γενέθλιά του, όμως δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, μεταξύ άλλων, εξήγησε τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στα γενέθλια του πρώην συζύγου της, μίλησε για τη νέα της συλλογή, αλλά και για τη σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα.

«Το αρχικό έναυσμα ήταν με τον Βλάσση Χολέβα που ξεκινήσαμε μαζί και πλέον έχει ενταχθεί στην ομάδα ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος δίνει τη δική του οπτική και την εμπειρία του», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη. 

Και πρόσθεσε: «Με τον Βλάσση Χολέβα συνεργαζόμαστε απίστευτα, υπάρχει τεράστια χημεία στο κομμάτι της συνεργασίας, τα Μέσα το σέβονται, το αναδεικνύουν. Πάντα θα υπάρχει το κίτρινο, όμως θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται στη ζωή για να γίνουν συνοδοιπόροι, είτε στο επαγγελματικό κομμάτι είτε στο προσωπικό, αυτά όλα φαίνονται στην πορεία».

Σχετικά με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στον Γιώργο Πατούλη που έχουμε διάγει μαζί μία ζωή 35 ετών, να είναι υγιής, χαρούμενος, πάντα με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς».

«Για τα γενέθλιά του έλαβα ένα μαζικό μήνυμα που έδωσε σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές. Θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή των γενεθλίων του, δεδομένου όμως ότι όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν δίπλα. Όμως ίσως αυτό δεν ήταν κοινή μας επιθυμία. Εγώ θέλω με την παρουσία μου να νιώθει χαρούμενος, δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση», συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Read More

And More