Μαρίνα Ρίζου: Επιβεβαιώνει για πρώτη φορά τον καβγά με τον Χρήστο Μάστορα στο X-Factor

Η Μαρίζα Ρίζου είναι το πρόσωπο που κάθισε σήμερα στον καναπέ του Dot και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο X-Factor στο οποίο συμμετείχε ως κριτής την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Η Μαρίζα Ρίζου παραδέχτηκε ότι πολλές φορές βρέθηκε σε άβολη θέση – ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την κόντρα της με τον Ηλίας Ψινάκη και τις φαρμακερές ατάκες ενώ επιβεβαίωσε και τον τσακωμό της με τον Χρήστο Μάστορα.

«Θα το ξανάκανα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους σίγουρα, με κάποιους όρους που θεωρώ ότι πιθανότατα δε θα δεχόταν κανείς. Δε θέλω γενικά ούτε να ταράζομαι, ούτε να μη διασκεδάζω. Αν μπορούσα. να με προστατέψω σε όλους τους τομείς από όρους ταρακτικούς, θα το έκανα. Δε μπορείς να τα προστατέψεις όλα βέβαια. Στο τέλος της ημέρας όμως βλέπεις ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου, και πάλι ευγνωμονώ το σύμπαν ή τον Θεό που έφερε τα πράγματα όπως τα έφερε γιατί πιστεύω ότι οι άβολες στιγμές και οι δυσκολίες είναι αυτές που μπορούν να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τα όριά σου.

Διαχειρίστηκα θεωρώ τις άβολες στιγμές με ευγένεια…. Δε μπήκα ούτε σε ένα άρθρο να διαβάσω το οτιδήποτε. Όλους αυτούς τους μήνες, αυτό που έκανα ήταν να εστιάζω στη χαρά… Ένα πράγμα δε θέλω γενικά, δε θέλω μανούρες. Δε θέλω να ζω έτσι», είπε αρχικά η Μαρίζα Ρίζου.

«Στο X-Factor ήμουν γνωμοδότης, έλεγα απλώς τη γνώμη μου. Η λέξη κριτής έχει κάτι αποδοκιμαστικό, το οποίο δεν θα ήθελα να έχω ποτέ. Σε αυτές τις καρέκλες που καθόμασταν ακόμα και η Ella Fitzgerald να καθόταν και o Freddie Mercury και ο Frank Sinatra, δεν πιστεύω ότι κανένας μπορεί να πει για κανέναν εάν κάνει για τη μουσική ή δεν κάνει. Ποιος είσαι εσύ για να κόψεις τα φτερά ενός ανθρώπου ή να του πεις ότι κάνεις ή δεν κάνεις;» πρόσθεσε κατηγορηματικά η τραγουδίστρια.

«Στη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου. Τις χειρίστηκα με ευγένεια, θεωρώ. Αυτό που έκανα ήταν να εστιάζω στη χαρά» ανέφερε η Μαρίζα Ρίζου, ενώ παραδέχθηκε: «Εγώ με τον Χρήστο έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα, επειδή έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Είχαμε αβολοσύνες και μεταξύ μας μέχρι να γνωριστούμε αλλά αγαπηθήκαμε και γνωριστήκαμε ουσιαστικά», κατέληξε η Μαρίζα Ρίζου.

Read More

And More