Μαρίνα Σάττι – Eurovision 2024: «Νιώθω εθνικός ήρωας, βγαίνουν στη γειτονιά και μου λένε συγχαρητήρια»

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην ΕΡΤ μετά την ανάθεση της εκπροσώπησης της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024.

Η γνωστή τραγουδίστρια, με φόντο την Ακρόπολη, φανερά ενθουσιασμένη, μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 και στον Θάνο Παπαχάμο.

«Δεν έχω αγχωθεί και νιώθω ότι κάνω αυτό που, ούτως ή άλλως, κάνω στη ζωή μου – κάνω πρόβες, φτιάχνω μουσική και τραγούδια», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

Για το πρόσωπο το οποίο ενημερώθηκε πρώτο για τη συμμετοχή της στη Eurovision: «Το είπα πρώτα στον αδελφό μου και μου απάντησε: Ok, let’s do it»

«Χαίρομαι που μου ανατέθηκε η Eurovision, όλη η γειτονιά μου εκεί στη Νέα Σμύρνη είναι χαρούμενη. Νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες. Βγαίνουν στη γειτονιά και μου λένε συγχαρητήρια. Ο ανθοπώλης μου είπε τι ωραία που τα είπα σε μια συνέντευξη. Χρειαζόμουν αυτή την αγάπη», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι για τις πρώτες αντιδράσεις.

Για το πώς φαντάζεται η ίδια την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision: «Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν», είπε η Μαρίνα Σάττι στο Στούντιο 4.

 

Read More

And More