Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απώλεια του πατέρα της – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στη γιαγιά Νούλα από την εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2» για τη συμμετοχή της στην Eurovision στην 2024 με το Ζάρι. Μάλιστα, όταν δέχθηκε ερώτηση για το σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της, η ίδια «λύγισε» και δεν κατάφερε να πει κάτι.

«Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα, οι ξένοι όσοι δεν μας ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα”», είπε η Μαρίνα Σάττι.

 

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το «Ζάρι», η τραγουδίστρια, ξεκαθάρισε: «Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους, πόσω μάλλον αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο». Αν είχε να επιλέξει κάποιο από τα τραγούδια της, είπε: «αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164