Μαρίνα Σάττι: Χαμογελαστή στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision – Φωτογραφίες

Λίγες ημέρες μετά την απώλεια του πατέρα της, η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στις υποχρεώσεις της λίγο πριν εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μετά τις 16.00 η Μαρίνα Σάττι θα συναντηθεί με δημοσιογράφους από όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου θα συναντήσουν την εκπρόσωπο του διαγωνισμού και θα μιλήσουν μαζί της, λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Μαρίνα Σάττι πόζαρε χαμογελαστή στον φακό των φωτογράφων, μόνη της αλλά και μαζί με την ομάδα της. Με το δικό της ιδιαίτερο στυλ, η τραγουδίστρια φαίνεται ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στην Eurovision, προσπαθώντας παράλληλα να διαχειριστεί τη δύσκολη απώλεια του πατέρα της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More