Μάριον Μιχελιδάκη: «Ξαφνιάστηκα γιατί το έμαθα από ένα τηλεφώνημα, πραγματικά δεν είναι ευχάριστο αυτό»

Η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε στην κάμερα του Breakfast @Star για τις εξελίξεις στην εκπομπή της στο Open μετά την παραίτηση του αρχισυντάκτη της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάριος Μιχελιδάκη σημείωσε: «Ξαφνιάστηκα πραγματικά πάρα πολύ και το έμαθα χθες στις δέκα παρά την ώρα που ερχόμουν στην δουλειά με ένα τηλεφώνημα. Ήταν ένας πολύ στενός συνεργάτης και δεν ξέρω ποιοι λόγοι τον οδήγησαν σε αυτό έναν μήνα πριν. Ένας άνθρωπος επαγγελματίας με 30 χρόνια στη δουλειά και δουλεύαμε πάρα πολύ στενά. Προφανώς, έχει τους λόγους του, μην ψάχνουμε για δράκους, μπορεί να είναι προσωπικοί λόγοι».

Η Μάριος Μιχελιδάκη πρόσθεσε: «Όταν έρχεσαι δέκα παρά στην δουλειά και γίνεται αυτό, μένεις ξεκρέμαστος. Σηκώσαμε τα μανίκια όλη ομάδα, έβαλαν πλάτη όλοι οι συνεργάτες, βγάλαμε την εκπομπή κι έτσι θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα. Πραγματικά δεν είναι αυτό ευχάριστο κι εύχομαι να είναι καλά, που πήρε αυτήν την απόφαση. Αντιμετωπίζουμε κάθε ημέρα την ημέρα, δεν ξέρω να σας πω και δεν έχουν γίνει ακόμα τέτοιες συζητήσεις» πρόσθεσε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Read More

And More