Μάριον Μιχελιδάκη: Το «καρφί» για την ΕΡΤ – «Ένιωσα ότι θίγεται η επαγγελματική μου αξιοπρέπεια»

Η Μάριον Μιχελιδάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και μίλησε για όλα στη Φαίη Σκορδά

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή της να φύγει από την ΕΡΤ μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και να δοκιμαστεί σε ένα ιδιωτικό κανάλι, αφήνοντας αιχμές για τη δημόσια τηλεόραση.

«Ξεκίνησα από το κομμάτι της ενημέρωσης. Στην πορεία έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ασχολήθηκα και με τα πολιτιστικά και με τον κινηματογράφο. Ήμουν πάνω από 20 χρόνια στην ΕΡΤ, είχα δυνατότητες να εξελίσσομαι. Δεν έμεινα για το κομμάτι της μονιμότητας. Μου δινόταν η ευκαιρία μέσα από τη δουλειά μου να κάνω καινούργια πράγματα. Δέχθηκα αρκετή κριτική στο διάστημα που έφυγα από την ΕΡΤ. 

Όταν έφυγα από την ΕΡΤ άκουσα ”έφυγε από το μαντρί”, δεν είμαστε πρόβατα! Είμαστε παρουσιαστές και δημοσιογράφοι. Με τον ίδιο τρόπο που δούλευα στην κρατική τηλεόραση, με τον ίδιο τρόπο δουλεύω και τώρα και στήνω την εκπομπή μου» ανέφερε αρχικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

 

«Έφυγα από την ΕΡΤ όταν ένιωσα ότι θίγεται η επαγγελματική μου αξιοπρέπεια σε ένα επίπεδο συμπεριφοράς του να μην χρησιμοποιείσαι αλλά να μην ξέρεις και τον λόγο. Έγινε η πρόταση από το OPEN τη συγκεκριμένη στιγμή.

Με έθιγε πάρα πολύ το γεγονός ότι στην ΕΡΤ δεν είχε αποκατασταθεί το μισθολογικό παρά το γεγονός ότι πέρασαν τα χρόνια της κρίσης και κάνει πάρα πολύ μεγάλες παραγωγές και παίρνει πάρα πολύ κόσμο απέξω και καλώς, είμαι μαζί σε αυτό, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη ψαλίδα μεταξύ των μονίμων και του κόσμου που έρχεται απέξω. Όταν δουλεύεις 30 χρόνια, κάποια στιγμή μετράει και αυτό, όχι όμως πού θα πάρω περισσότερα χρήματα και που θα πάει ο μισθός μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

 

Read More

And More