Μάριος Καπότσης: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς» – Πόσο άλλαξε ο γάμος με την Κόνι Μεταξά τη ζωή του

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς δήλωσε πως είναι ο Μάριος Καπότσης. Έναν χρόνο μετά τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά, ο γνωστός αθλητής παραδέχτηκε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση τους, ενώ σχολίασε και τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς η σύζυγός του στα social media για τα κιλά της

«Μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση μας με την Κόνι. Είναι σαν να μην παντρευτήκαμε. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο νομίζω ότι, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη, να παντρεύεσαι και να κάνεις ενδεχομένως ένα παιδί, στο μέλλον. Σίγουρα όταν θα νιώσουμε έτοιμοι η Κωνσταντίνα κι εγώ, ελπίζω ότι θα προχωρήσουμε και θα είμαστε από τους τυχερούς και θα κάνουμε ένα παιδάκι. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, κοντεύω τα 33. Στο προσεχές μέλλον πιστεύω θα έρθει και το παιδί» ανέφερε ο Μάριος Καπότσης στη συνέντευξή του στο «Μega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Σαριγιάννη.

«Τα social media είναι ένα μέρος που ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Θα πάρει κιλά, θα χάσεις κιλά. Αυτά που λένε στην Κόνι πιστεύω είναι φυσιολογικά γιατί είναι στη δημοσιότητα. Πρέπει να το διαχειρίζεσαι. Η Κωνσταντίνα νομίζω το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πάρα πολύ αληθινή και δεν κρύβεται. Καμιά φορά αυτό της στοιχίζει, τα λέει όπως θα τα έλεγε σε μια παρέα.

Η Κόνι μέσα στο σπίτι είναι πολύ δραστήρια. Κάνει για σπίτι, που λένε. Τη βοηθάω κι εγώ. Έχει αρχές από την οικογένειά της που ταιριάζουν στις δικές μου. Με τον Λευτέρη Πανταζή έχω μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, είναι πεθερός, μπαμπάς, φίλος…» είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος, ο Μάριος Καπότσης αποκάλυψε: «Πέρυσι το καλοκαίρι υπήρξε ένα σενάριο να κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή αλλά δε προχώρησε». 

Read More

And More