Στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων στα Ιωάννινα τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου η εξόδιος ακολουθία του Μάριου Οικονόμου, μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συγγενείς, φίλοι, παλιοί συμπαίκτες και άνθρωποι που τον γνώρισαν από την ποδοσφαιρική του πορεία συγκεντρώθηκαν για να του πουν το τελευταίο αντίο, μετά τον τραγικό θάνατο του 33χρονου σε τροχαίο δυστύχημα.
Τη μνήμη του τίμησαν επίσης οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΚ και ο Παναιτωλικός, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στην τελετή παρευρέθηκαν και πρώην συμπαίκτες του από την ΑΕΚ, όπως ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, ενώ στεφάνι απέστειλε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Μάριος Ηλιόπουλος.
Από την πλευρά του Παναιτωλικού έδωσαν το “παρών” ο πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο τεχνικός διευθυντής Μάκης Μπελεβώνης, ο team manager Μάρκο Μαρκόφσκι και ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου, αποτίνοντας φόρο τιμής στη μνήμη του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα τραύματα στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή, εννέα μέρες μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή.
Τις τελευταίες μέρες οι γιατροί είχαν ξεκινήσει τους ελέγχους για να δουν την εγκεφαλική λειτουργία του Μάριου Οικονόμου, όμως οι εξετάσεις δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν, μιας και ο πρώην ποδοσφαιριστής των ΠΑΣ Γιάννενα, ΑΕΚ, Παναιτωλικού και αρκετών ομάδων στην Ιταλία έφυγε από τη ζωή.
Φωτογραφίες: Eurokinissi
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
