Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Μιλά πρώτη φορά για Ελευθερία Ελευθερίου και Καρολίνα Καλύβα – «Έκανα κάποια λάθη»

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέστρεψε στην Κύπρο, μετά το τέλος του Survivor All Star και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» το πρωί της Παρασκευής, 14 Ιουλίου. Ο Κύπριος πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε πρώτη φορά στα όσα γράφτηκαν σχετικά με τις συμπαίκτριες του Ελευθερία Ελευθερίου και Καρολίνα Καλύβα

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε: «Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι σε αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα που λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου, είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρό μου.

Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου, με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας. Δεν με ενόχλησε κάτι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα, όταν δω πώς εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. Με ενόχλησε ο περίγυρος, ο οποίος δεν μπορούσε να πολεμήσει τον Μάριο για το Survivor, που έφερε κάτι προσωπικό και το αναπαρήγαγαν συνεχώς. Ίσως δεν έβρισκαν κάτι άλλο να μου προσάψουν και δεν ήθελαν να προχωρήσω εγώ».

«Όταν χτυπάς κάποιον -και καλά κάνεις γιατί έχει έκθεση- κάπου πρέπει να σταματήσεις γιατί δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Όταν βγει έξω, μπορείς να το ξανακάνεις και να έρθεις μαζί του σε μία αντιπαράθεση» πρόσθεσε, επίσης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στην κυπριακή εκπομπή.

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More