Μάριος Πρίαμος: Ο κολλητός του επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου – «Δε θεωρώ σωστό αυτό που έγινε»

Τη διαφωνία του με τη στάση που έχουν κρατήσει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με την Καρολίνα Καλύβα απέναντι στον Μπο μέσα στο Survivor All Star εξέφρασε ο κολλητός φίλος του Κύπριου παίκτη.

Ο κολλητός φίλος του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και μέσα σε όλα, ρωτήθηκε και για τη σχέση που φημολογείται πως έχει ο φίλος του με την Ελευθερία Ελευθερίου. Ο Andrew S απάντησε στην ερώτηση αυτή με χαμόγελο, επιβεβαιώνοντας με έμμεσο τρόπο, τη σχέση του παίκτη του Survivor All Star με την τραγουδίστρια. Στη συνέχεια σχολίασε τα όσα έγιναν με την Καρολίνα Καλύβα.

«Δε μου φάνηκε σωστό αυτό που είδα με τον Μάριο και την Καρολίνα. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι φίλος μου όπως είναι και ο Μπο, και ο Σάκης Κατσουλης είναι φίλος μου. Βιαστήκαμε να κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε τις θέσεις τους. Ο Ατζούν μας δείχνει αυτά που θέλουμε να δούμε. Όπως σας είπα, δεν το θεωρώ σωστό και δεν το υποστηρίζω αυτό που έκανε ο Μάριος…

Πλέον δεν κρίνουμε τους παίκτες για την αγωνιστικότητά τους αλλά για τη ζωή τους έξω και τι κάνουν μέσα, με ποιον φιλήθηκαν κτλ. Μέσα σε αυτό θίγονται οικογένειες… Πιστεύω ότι το βίντεο αυτό, δε το έχουν δει τα παιδιά» είπε ο κολλητός φίλος του Μάριου Πρίαμου στον Alpha.

Read More

And More