Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Συγκλονίζει για το σοβαρό ατύχημα – «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα»

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος απολαύσαμε στον ρόλο της Σοφίας στη σειρά Maestro, αποκάλυψε το σοβαρότατο ατύχημα που είχε πριν χρόνια, που παραλίγο να την αφήσει παράλυτη.

«Συνέβη το 2010. Έπεσα από ύψος 4-4μιση μέτρων στο διάλειμμα μιας πρόβας. Έζησα από θαύμα. Είχα ένα συντριπτικό κάταγμα, διαλύθηκε ο πρώτος οσφυϊκός, μπήκε στον νωτιαίο μυελό και είχα παραλύσει» περιγράφει η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

«Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι πολύ γρήγορα μπόρεσα να σταθώ αλλά δεν είχα την αίσθηση, φορούσα κηδεμόνα. Το επανήλθες είναι πολύ σχετικό. Πολλοί άνθρωποι εμπίπτουμε στο σύνδρομο του χρόνιου πόνου, πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει» εξομολογείται στη συνέχεια η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται: «Αν δεν κάνω φυσικοθεραπεία δεν τη… βγάζω. Πρόσφατα πέρασα μία περίοδο πένθους. Άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα είμαι όπως ήμουν πριν. Τι σημαίνει όμως αυτό; Εδώ δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με αυτό που ήμασταν πριν 1 λεπτό».

Read More

And More